NL | FR
 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 

 

 

Saunadesk Manager

Saunadesk Manager is het meesterbrein van de Saunadesk famillie. Saunadesk Manager levert u precieze gegevens over uw zaak zodat u in één oogwenk een overzicht heeft waar u staat met uw schoonheidsinstituut; op de hoofdweg of op een wandelpad. Saunadesk Manager is naadloos geintegreerd in de Saunadesk beheerssuite. U kan uw gegevens op allerlei manieren combineren en zo een statistiek of lijst maken die u wenst zonder daarvoor beroep te doen op een consultant of studiebureel. Saunadesk Manager is een studiebureel op zich, u kan door gebruik te maken van de diverse statistieken een strategie bepalen voor uw zaak. Een “duur” woord, maar een noodzakelijk iets voor de toekomst.

Overzichtelijk.
Saunadesk manager is zo logisch opgebouwd dat u het hele programma kan sturen met behulp van enkele muiskliken.

Duidelijke leesbare grafieken.

In Saunadesk Manager zitten verschillende duidelijk leesbare grafieken in verwerkt. Hier ziet u de daggrafiek opgevraagd op maandbasis. Deze grafieken kunnen altijd op scherm of op de printer worden afgedrukt.

Voorraadbeheer
Met Saunadesk kan U uw voorraadbeheer automatisch laten uitvoeren. Per artikel kan U aangeven wat de minimumvoorraad moet zijn en hoe groot de bestelhoeveelheid is. Bij verkoop en gebruik van artikelen wordt de voorraad automatisch bijgewerkt. Komt een artikel onder de stockhoeveelheid dan wordt dit automatisch gemeld op het scherm. Bovendien houdt het programma per artikel bij wat de de in- en verkoopprijs is, hoe hoog de marge is, wat de gemiddelde aankoopprijs is, enz.

Managementsinformatie
Met Saunadesk heeft U altijd onmiddelijk de relevante en belangrijke gegevens ter beeschikking. U kunt zodoende sneller allerlei ontwikkelingen constateren en zonodig actie ondernemen. Het management systeem geeft U management- en periodeoverzichten. Het uitprinten van deze overzichten is mogelijk per dag, per maand en per jaar of in combinaties van periodes.
Per periode kunt u de volgende overzichten genereren en printen:

- Omzettotalen
- Omzetgroepen
- Overzichten activiteiten en personeel
- Overzichten behandelingen
- Overzichten artikelen
- Overzichten van intern gebruik
- Ingebouwde Lijstengenerator

Saunadesk is uitgerust met een lijstenmodule. In deze module kan u zelf de “velden” bepalen die u wenst om zo de ideale lijst samen te stellen.

Help.
Door gebruik te maken van de ingebouwde help heeft u het handboek daar waar u het moet hebben, op het scherm.

Vraag een vrijblijvende demo.
Zie zelf hoe eenvoudig het is om te werken met Saunadesk, vraag een vrijblijvende demo aan in uw Wellnesscentrum,bel ons, vandaag nog op 03/766.06.80 of mail naar demo-aanvraag.

In het kort!


Week- , maand- en jaartotalen

Afdrukken van Kasboek

Berekening van BTW aangifte

Beheer van verschillende vestigingen

Multi-dossier

Rendementsanalyse

Omzetprognoses

Commerciële mailingacties

Koppeling naar Agenda, Basic en Kassa

Rapporten voor sociaal secretariaat

Kosten / baten analyse personeel

Verkrijgbaar in koop- & huurformule

3 uur opleiding inbegrepen (koopformule)

Basic en Kassa vereist

 

 

 

 
© 2010 Reformation Bvba, All rights reserved.