NL | FR
 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 

 

 

Saunadesk Kassa

Saunadesk kassa is een commercieel beheersprogramma voor uw Wellnessinstituut. Met Saunadesk kassa heeft u een uitgebreid kassa/afreken systeem met daaraan een stockbeheer gekoppeld. Saunadesk kassa is een multifunctionele medewerker, hij kan klantentickets afdrukken, medewerkers in- en uitloggen, dagafsluitingen maken, bestellijsten maken, overzichten maken van de gewenste uren en zoveel meer. Saunadesk Kassa is tevens het hart van de succesrijke Saunadesk Softwarefamilie. Samen met Saunadesk Basic en Saunadesk Manager heeft u de beste tools in de hand om uw zaak te beheren.

Afrekenen
Met Saunadesk kassa kan U razendsnel en foutloos afrekenen. En dit op 4 verschillende manieren, aanpast aan uw manier van werken. Saunadesk is uitgerust met een afrekenfunctie in de vorm van menu's (dit is een samenstelling van verschillende diensten met daaraan een prijs gekoppeld) om nog sneller te kunnen afrekenen.

Overzichtelijk.
Saunadesk is ontwikkeld met u in gedachte. Van meet af aan werd gekozen voor een duidelijke en overzichtelijke structuur om zo de werking van een Wellnesscentrum na te bootsen.

Maak gebruik van de modernste technologie.
Saunadesk is voorloper in het integreren van de laatste nieuwe ontwikkelingen om zo het gebruiksgemak te verhogen. Gebruik een Barcodescanner en een touchscreen om het afrekenen nog sneller te maken.

Ingebouwde Beveiliging.
Saunadesk is uitgerust met 9 beveiligingsniveau's. Zo kan u voor iedere medewerker afzonderlijk bepalen welke functies hij wel of niet mag gebruiken.

Prikklok.
Door gebruik te maken van de ingebouwde prikklok heeft u een perfect overzicht van de gepresteerde uren van de medewerkers.

Vraag een vrijblijvende demo.
Zie zelf hoe eenvoudig het is om te werken met Saunadesk, vraag een vrijblijvende demo aan in uw wellnesscentrum,bel ons vandaag nog op 03/766.06.80 of mail ons op demo-aanvraag.

In het kort!


- Eenvoudig kassasysteem met touchscreen

- Werkt met diensten, arrangementen en producten.

- Werkt met barcodes

- Registratie van cadeaubons

- Prikklok voor berekenen van personeels-rendement

- Uitgebreid dagrapport

- Berekenen van overuren

- Voorraadbeheer

- Puntensysteem

- Afdrukken van klanten-tickets

- Beheer van kasuitgaven

- Getrouwheidskaarten

- Verkrijgbaar in koop- & huurformule

- 3 uur opleiding inbegrepen (koopformule)

- Basic vereist.

 

 

 
© 2010 Reformation Bvba, All rights reserved.