NL | FR

 

Kies de sector waarin u actief bent:

   
 

 

Welkom op de website van reformation.


Reformation is gespecialiseerd in het informatiseren van kapsalons en schoonheidsinstituten. Met 18 jaar ervaring in deze sector is Reformation de beste partner om uw bedrijf te automatiseren.

Door onze jarenlange ervaring is Reformation er in geslaagd om voor de diverse beheersproblemen in de beautywereld een geschikte en betaalbare oplossing te vinden. Niet enkel op gebied van software maar ook op gebied van hardware zijn wij trendsettend in de sector.

De Beheerssoftware van Reformation voor Hair & Beauty kenmerkt zich door een modulaire opbouw van de verschillende toepassingspakketten. Dit heeft als voordeel dat u met een minimum aan kosten de basis legt voor een uitgebreide oplossing van uw dagelijks beheer. U begint eenvoudig met de keuze voor het meest essentiële programma.
Het moet daarbij een geruststellende gedachte zijn dat velen u voor gingen, Met meer dan 800 actieve klanten en 6000 kappers en schoonheidsspecialistes die dag in, dag uit vertrouwen op onze software. Zo heeft u een uitgebreide garantie dat wij ook u kunnen helpen!

Neem daarom een kijkje op onze website en vraag een vrijblijvende offerte aan. Veel surfplezier.

 


 
© 2019 Reformation Bvba, All rights reserved.