NL | FR
 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 

 

 

Ons bedrijf Reformation bvba is een onderneming die al heel wat ervaring heeft in het automatiseren in de hair & beauty branche.

 

De visie was er toen al

 

De visie is sinds 1982 dezelfde nl "eenvoudige oplossingen leveren voor het beheer van een kapsalon of een schoonheidsinstituut." Vanaf de eerste versie van Hairpack (toen nog Hair128 - genoemd naar de toen populaire Commodore 128 computer) trachten wij de software zo eenvoudig mogelijk te maken zodat iedereen er na enkele minuten oefenen mee kan werken.

 

Het enige constante in een bedrijf is verandering.

 

Door de jaren heen zijn wij echter wel de technologische evolutie gevolgd en hebben onze software diverse keren hertekend en binnenste buiten gedraaid. Zo zijn wij ook enkele keren van platform veranderd dit om de marktontwikkelingen bij te blijven of voor te zijn.

1982 - Ontwikkeling Hair 128 (op commodore 128)

1985 - Lancering Quickap - voor xt - compatible pc

1989 - Lancering Hairpack voor pc's te gebruiken als standalone en netwerkversie.

1997 - Lancering van Hairpack voor Windows.

1997 - Gebruik van touchscreen om af te rekenen

1997 - Hairpack wordt ondergebracht in een apart bedrijf;

1998 - Gebruik van fingerprint - recognition

2002 - Lancering Beautydesk

2003 - Hairpack en Beautydesk worden ondergebracht in een nieuwe vennootschap Reformation

2006 - Start ontwikkeling Saunadesk

2007 - Lancering Saunadesk

 

Uitgbreide ondersteuning door partnerships met Marktleiders in IT

 

Reformation bvba verkoopt haar software direct naar de kapper-schoonheidsspecialiste. De hardware wordt -daar waar nodig - geleverd door hp & aures en die zorgt ook voor de ondersteuning ervan. Door terug te vallen op het uitgebreid netwerk van Technisch gevormd personeel van HP kunnen wij dan ook de interventietijd bij een mogelijk hardwaredefect tot een minimum beperken. 90 % van alle hardwareproblemen worden dezelfde dag nog opgelost. Alle hardware geleverd door Reformation bvba wordt tevens gedekt door een vervangtoestel, zodat u steeds verder kan werken en niet moet wachten tot uw toestel gerepareerd is.

 

Reformation: de referentie in Informatie technologie voor hair en beauty

 

Als u kiest voor een IT-oplossing van reformation dan kiest u voor zekerheid, onze vakkennis van IT en onze binding met de branche zijn pijlers waar u niet omheen kunt. Contacteer gerust één van onze 800 referenties die dagelijks van onze software gebruik maken. Zij bevestigen uw keuze.

 
© 2010 Reformation Bvba, All rights reserved.