NL | FR
 

 

 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   
 
 

 

 

Saunadesk Basic

Saunadesk Basic is een software tool om op een doeltreffende en gemakkelijke manier uw klantenbestand te beheren. Het is tevens de instapmodule van de succesrijke Saunadesk Softwarefamilie. U kan klantgegevens bijhouden, technische gegevens noteren, foto's nemen van uw klanten, historieken afdrukken, mailings maken en nog veel meer.

Klantenbeheer:
Hierin kunt U de algemene gegevens van iedere klant bijhouden. Van verjaardag tot huidkleur, huidtype, gewenste kleur, formule en resultaat, en alle andere gegevens die nodig zijn voor een efficiënt klantenbeheer.

Technische fiche:
Hier vindt U ondermeer de gebruikte producten, het type verzorging, de huidanalyse, de persoonlijke fiche en het uiteindelijke resultaat. Deze gegevens worden bijgehouden zolang U zelf wenst.

Maak zelf mailings.
U kan door middel van de bijgeleverde rapportwizard een eenvoudige selectie maken volgens bezoek, leeftijd, verjaardag, woonplaats, categorie, technische fiche enz. U kan deze vervolgens afdrukken op etiketten, A4 papier, klantenkaarten en zelfs op briefomslagen.

Ingebouwde Help.
Met behulp van de ingebouwde help kan u op eigen tempo het pakket aanleren. Via deze functie bent u steeds op de hoogte van de functie's van Saunadesk Basic.

Gemakkelijk aan te leren
Saunadesk Basic is zodanig opgebouwd dat het zeer snel aan te leren is, na amper 30 minuten bent u reeds op de juiste weg. Standaard wordt er 2 uur opleiding voorzien (inbegrepen in de aankoopprijs)

Vraag een vrijblijvende demo.
Zie zelf hoe eenvoudig het is om te werken met Saunadesk, vraag een vrijblijvende demo aan in uw Wellnesscentrum, bel ons vandaag nog op 03/766.06.80 of vraag een demo aan via demo-aanvraag.

In het kort!


- Uitgebreid klantenbeheer

- Registratie van verzorgingen

- Maak foto´s van uw klanten dmv een webcam

- Afdrukken van verzorgings-fiches

- Maak verjaardag en andere mailings

- Uitprinten van mail-kaarten

- Uitgerust voor gebruik met touchscreen

- Kan gekoppeld worden aan Agenda, Kassa en Manager

- Backup functie

- Verzenden van sms berichten

- Verkrijgbaar in koop- en huurformule

- 2 uur opleiding inbegrepen (koopformule)

 

 

 

 
© 2010 Reformation Bvba, All rights reserved.